Buitengewoon Zwolle

Woningtype Rietkraag

Vrijstaande schuurvilla's in verbinding met het water

Nog 0 beschikbaar

Verrijk je leven met een groene leefomgeving

De vier vrijstaande schuurvilla’s ‘Rietkraag’ van Erf D vormen onderdeel van ‘Buitengewoon Zwolle’ en liggen aan de zuidelijke watergang van het gebied. Dat grandeur en energiebewust bouwen hand in hand kunnen gaan, bewijst dit project.

Creëer samen met de architect je ideale woning aan het water. De perfecte locatie om de openslaande deuren op een zonnige dag open te gooien en te genieten van alles wat de omgeving te bieden heeft.

Woningspecificaties

Als bewoner heb je de vrijheid om samen met de architect jouw ideale woning vorm te geven. Onderstaande specificaties zijn vanuit de basisplattegronden samengesteld, maar kunnen dus verschillen naar wens.

Kaveloppervlakte

500 m2

Woonoppervlakte

162,4 m2

Aantal kamers

5 - 7

Verkoopprijs

Vanaf €799.000,- v.o.n.

Co-creatie voor een duurzame leefomgeving: de bewoner als ontwerper

Co-creatie is een mooi woord, maar wat betekent co-creatie precies voor dit project? Bij dit woonproject worden de bewoners actief betrokken bij het ontwerptraject. De basisplattegronden dienen als startpunt, waarna de bewoners met de architect (KHV-Architecten) een gezamenlijk ontwerptraject ingaan.

Dit traject combineert collectieve en individuele dimensies. Collectief wordt er gefocust op duurzame ambities en groene elementen (zoals bijvoorbeeld een gezamenlijke energieopslag). Individueel krijgen bewoners de vrijheid om hun woning vorm te geven, zowel van binnen als van buiten. Deze aanpak zorgt voor een harmonieuze woonomgeving die duurzaamheid, buurschap en persoonlijke expressie combineert.

Impressies

Materialen

Basisplattegronden

Het startpunt om samen met de architect jouw ideale woning in te delen

Traject Buitengewoon Zwolle

Stap 1

Toewijzing kavels

Op basis van kavelvoorkeur, worden de bouwnummers toegewezen aan de geïnteresseerden.

Stap 2

Voorlopig ontwerp in samenwerking met bewoners

Samen met de architect gaan de
bewoners werken aan een voorlopig ontwerp, waarbij hun wensen en behoeften worden geïnventariseerd en indien mogelijk worden geïntegreerd in het plan. Hiervoor wordt een bescheiden financiële afspraak gemaakt.

Stap 3

Komen tot een koop

Zodra het voorlopige ontwerp is goedgekeurd, worden de koopovereenkomsten opgesteld en door de bewoners ondertekend.

Stap 4

Vergunningsaanvraag

Het projectteam draagt zorg voor het aanvragen en verkrijgen van alle benodigde vergunningen, waardoor de bewoners op dit vlak worden ontlast.

Stap 5

Bouwen maar

Wanneer alle vergunningen zijn goedgekeurd en de betrokkenheid van de bewoners is gewaarborgd, kan de daadwerkelijke bouw van het project beginnen.

Geplande start bouw:

Voorjaar 2024

Verwachte oplevering:

Begin 2025